Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében.ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Kiemelt ajánlatok

 

Építem a házam könyvsorozat

Építem a házam könyvsorozat
Egy könyvsorozat, amelyet minden építkezés előtt álló családnak olvasnia kell!




Az Építem a házam könyvsorozat végigkíséri egy családi ház építésének teljes folyamatát az első gondolat megszületésétől kezdve, az építkezés előkészítésén és a kivitelezésen keresztül, egészen a bentlakásig, a ház fenntartásáig.  Ez a tudás nem csak egy új családi ház építésénél lehet nélkülözhetetlen, hanem egy már meglevő ház felújításánál is.

Az Építem a házam könyvsorozat kötetei olvasmányos, közérthető formában gyűjtik össze és rendszerezik azt a hatalmas információtömeget, amire Önnek is szüksége lehet ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzon a beruházás során, könnyen szót értsen az építési szakemberekkel, és elkészült házuk évtizedeken keresztül megőrizze értékét.

Miben nyújt sokkal többet az Építem a házam könyvsorozat ahhoz képest, mint ha az Interneten próbálna információhoz jutni?

  • Rengeteg időt spórol meg
    Az Interneten iszonyatos mennyiségű információ lelhető fel. Ennek az információ-dömpingnek a feldolgozása rengeteg időt vesz el (az éjszakákból, a családi együttlétből, a pénzkeresetből).
    Mi már összegyűjtottük Önnek a legfontosabb tudnivalókat - amelyek egy helyen, bármikor fellapozhatóan rendelkezésre állnak!
  • Rendszerezett információkat kap
    Az Interneten megtalálható információk sokfélék, és sokszor egymásnak is ellentmondanak, Rendszerezésükhöz, letisztításukhoz, átlátásukhoz bizonyos mértékű szaktudásra van szükség.
    Mi rendszereztük Önnek az szükséges információkat - sőt ahhoz is segítséget kap, hogy a későbbiekben már Ön is szakértő módon tudjon eligazodni a reklámok, prospektusok, internetes hírek között!
  • Ellenőrzött információkat kap
    Az Internet és a reklámok világa tele van hangzatos féligazságokkal (sokszor valótlan állításokkal is...) - ebben a zűrzavarban Önnek kell(ene) rendet tenni.
    Az Építem a házam könyvekben szereplő információkat, tippeket az adott szakterületek hozzáértő szakemberei lektorálták!

Az Építem a házam könyvsorozat egyes köteteit és a belőlük kialakított kedvezményes csomagokat ide kattintva tekintheti meg!

 

 

"Nem találtam egyetlen ilyen könyvet sem eddig!"
"Hosszú éveket töltöttem el a legnagyobb magyarországi építőanyag-gyártó cég kereskedelmi igazgatójaként. Egy olyan termék gyártójaként, amelyre mindjárt az építkezés legelején van szükség. Az egyik legkomolyabb kihívásnak mindig is azt éreztem, hogyan értessük meg az építkezésnek ebben a fázisában még tapasztalatlan építkezőkkel a minőség, a minőségi anyagválasztás fontosságát.
Néhány évvel ezelőtt magam is építkeztem. Mivel végzettségem szerint nem vagyok építész, így egy olyan kiadványt kerestem a könyvesboltok polcain, amelynek segítségével felkészülhetek erre a nagy projektre. Egy olyan könyvet, amelynek segítségével át tudom látni a teljes építési folyamatot, megértem az építési szakemberek által lépten-nyomon használt fogalmak, szakkifejezések valódi (nem reklámízű) tartalmát, és ezáltal képes leszek racionálisabb, felelősségteljesebb – egy szóval JOBB – döntéseket hozni. Egy olyan kiadványt kerestem, ami közérthetően, hihetően, és lehetőleg elfogulatlanul mutatja be a termék és termék, technológia és technológia közötti különbségeket.  
Nem találtam ilyen könyvet. Elhatároztam, hogy megírom!"- Bodnár György, a könyv egyik szerzője.


Tapasztalatok szerint, a magyarországi építkezések esetében az elköltött (rengeteg!) pénznek akár 15-20%-a is „ablakon kidobottnak” tekinthető: ugyanannyi pénzből jobbat is lehetne építeni. Sőt: egy kicsivel több pénzből sokkal jobbat!
Rengeteg pénzről van szó! Az előbb említett 15-20% felújításoknál fél-egymillió forintot, új építéseknél akár 4-5 millió forintot is jelenthet!
És ez még nem minden.
Sajnos az is látszik, hogy a hazai lakásállomány jelentős része minőségét tekintve jócskán elmarad az európai átlagtól, elmarad a XXI. század elejének lehetőségeitől és elvárásaitól.

A szomorú valóság, hogy a magyar házak jelentős része tele van műszaki kompromisszumokkal, miközben aránytalanul sokba kerül. 


Ennek azonban nem kell szükségszerűen így lenni!

 
Ha felkészült építkezőként vág bele a házépítésbe, házfelújításba, akkor az Ön háza valóban álmai otthonává válhat - miközben maga az épjtési folyamat sem válik rémálommá!

Ehhez szeretne segítséget nyújtani az Építem a házam könyvsorozat és Az építő közösség.

 

Építem a házam könyvsorozat




Mire van szükség ahhoz, hogy egy újonnan épített, vagy egy felújított ház jól sikerüljön, megfeleljen az építtetők elvárásainak és tartós, hosszútávú értéket jelentsen?






- felkészült építkezőkre,

- felkészült szakemberekre,
- minőségi építőanyagokra.

 




A jó hír az, hogy ma, Magyarországon egyik elvárás sem teljesíthetetlen.

A rossz hír pedig, hogy egyik kritérium sem valósul meg önmagától.

 

Szeretne úgy belevágni az építkezésbe, hogy átlátja az építkezés teljes folyamatát – még akkor is, ha ez lesz az első építkezés a család életében?

Szeretne úgy belevágni az építkezésbe, hogy könnyedén szót ért az építkezést megvalósító szakemberekkel az építésztől az építésvezetőig? Megérti, hogy mit javasolnak, és elgondolásait úgy tudja továbbadni nekik, hogy ők sem értik félre?

Szeretne eligazodni napjaink ezernyi építőanyaga és építési technológiája között?

Szeretne megalapozott döntéseket hozni az építkezés során?
Olyanokat, amelyek egyszerre kímélik a pénztárcáját és ugyanakkor valódi, hosszútávú értéket teremtenek?
Olyanokat, amelyek nem csak az aktuális divatokon, nem csak a legtöbbször látott reklámokon, nem csak a szomszéd jótanácsain alapulnak?

Szeretné, ha a házépítés folyamata nem idegőrlő tevékenység lenne, hanem olyan örömteli esemény, ami kijárna az álmok megvalósulásának?

 

Az Építem a házam könyvsorozat mindazt a tudást, mindazt az információt tartalmazza, ami ahhoz kell, hogy Önből is felkészült építkező váljon!

 

"A könyv dekoratív, igényes, szép kiadvány. Jó kézbe venni. Értékét mégsem ezek a külsőségek határozzák meg, hanem a beltartalom. Igen, a beltartalom. A logikusan felépített, emberközeli nyelvezettel íródott mű nemcsak nekünk szakembereknek sokatmondó.

A laikusok, az „egyszerű építtetők” alapműve kellene, hogy legyen, hiszen elsősorban nekik, a családi házat építőknek készült.

Gratulálok a szerzőknek, és egyben köszönöm nekik azt, hogy belefogtak egy olyan hiánypótló sorozat készítésébe, amely közérthetően vezet végig az építkezés gondolatának csírájától a kész házig. Ez a sorozat most a második kötetnél tart, de izgalommal várom a további lépéseket, az újabb kötetet egészen a végkifejletig.

A könyvsorozat írói olyan szakmai könyveket írtak, amelyeket minden embernek meg kellene ismerni, el kellene olvasni mielőtt kalandvágyból építkezésbe fogna. A könyvek tartalmának ismerete esetén bizonyára kevesebb lenne az építési folyamat során az építtető ember bosszúsága, csalódása, és nem utolsó sorban értelmetlen kiadása." (Gacsó Sándor magasépítő mérnök)

 

Tudjon meg többet a könyvsorozat már megjelent köteteiről!

 

Mi mindent kell átgondolni, eldönteni, megtenni és megtanulni még az első kapavágás előtt?
Erről szól az Építem a házam könyvsorozat 1. kötete (Az előkészítés), melyről ide kattintva olvashat bővebben és ide kattintva rendelheti meg! (Ha valami, akkor ez tényleg kötelező olvasmány!)
 
A kivitelezés első munkafázisai olyanok, ahol az elkövetett hibákat később már csak aranyáron lehet helyrehozni.
Az alapozásról, a falazásról, a szigetelésről, a homlokzatképzésről szól az Építem a házam könyvsorozat 2. kötete (Állnak a falak!), melyről  ide kattintva olvashat bővebben és ide kattintva rendelheti meg!

Napjaink hatalmas, mégis energiatakarékos nyílászárói a családi ház legdrágább beruházásai közé tartoznak, az egyre melegebb nyarak pedig évről-évre feljebb értékelik az árnyékolók szerepét. 
Ezen két slágertéma mellett a födémekről és a padlószerkezetekről szól az Építem a házam könyvsorozat 3. kötete (Már csak a tető hiányzik!), melyről ide kattintva olvashat bővebben és ide kattintva rendelheti meg!



Az Építem a házam 4. kötete (Szépség és praktikum) látszólag olyan dolgokról szól, melyek az építkezés végéhez kapcsolódnak: belső térelválasztásról, gipszkartonozásról, hideg-, és melegburkolásról, festésről, tapétázásról. A könyvből azonban kiderül, hogy ezekkel a témákkal már sokkal előbb, a tervezés időszakában is foglalkozni kell. Hogyan és miért? Kiderül a könyvből, melyről ide kattintva tudhat meg többet és ide kattintva rendelheti meg!
 

 

 

Olyan könyveket kap a kezébe, melyekben ha csak egyetlen lényegre rávilágító ábrát, egyetlen hasznos tippet, egyetlen elkerülendő hibaforrást talál - már akkor is a könyv árának legalább tízszeresét spórolhatja meg! (És csak ábrából könyvenként több mint 100 van...)

Olyan exkluzív megjelenésű könyveket kap a kezébe, melyeket nem csak az építkezés alatt, hanem évek múlva, az aktuális felújítási munkáknál is elővehet, és haszonnal forgathat!

Olyan könyveket kap a kezébe, melyeket ha meglátnak Önnél a mesteremberek, eszükbe sem jut majd, hogy megpróbálják megvezetni Önt! :-)

 

 

„Amikor az interneten rábukkantam a könyvre, a következő mondatot találtam: "Az Építem a házam című könyvsorozat „a házépítők-bibliája”, amilyen még nem létezett Magyarországon"
Ez a mondat számomra Magyarországon kicsit hiteltelen, és csak egy üres reklámszövegnek gondoltam. Aztán megnéztem a könyv árát is. Már épp bezárni készültem az oldalt, amikor átfutott rajtam: De mi van, ha mégis kapok olyan tippeket a könyvből, amivel jobbá, élhetőbbé, vagy gazdaságosabbá tehetem a majdan felépítendő házamat? Mi van, ha csak egy olyan apróságra felhívja a könyv a figyelmemet, amire egy laikus nem is gondol, de a valóságban sokkal nagyobb jelentősége van? Mi van, ha csak egy olyan hibát sikerül a könyv által kiküszöbölni, amibe egyébként belefutnék? Ebben az esetben az ára jelentéktelen!
Most, hogy elolvastam a könyvet, azt kell mondjam, hogy megérte! És azt is tudom, hogy még sokszor le fogom venni a polcról, hogy belelapozzak feleleveníteni néhány dolgot!
Kíváncsian várom a második kötet megjelenését!” (
Szécsényi Krisztián)

 

 

Csomagban sokkal olcsóbb!

 

Rendelje meg együtt az Építem a házam könyvsorozat már megjelent köteteit jelentős árkedvezménnyel - és még egy értékes konferencia-előadással is megajándékozzuk!

Csomagajánlatainkért kattintson ide!

 

 

És ez még nem minden! Legyen VIP-ügyfél Magyarország vezető építőanyag-gyártóinál!

Az Építem a házam könyvek vásárlójaként egy egyedülálló kísérleti programban is részt vehet: VIP-ügyfél lehet jónéhány vezető építőanyag-gyártó cégnél, első kézből kapva információkat az Önnek leginkább megfelelő termékekről és azok legkedvezőbb beszerzési lehetőségeiről!